Королівський кубок чемпіонів, півфінал

Аль-Наср – Аль-Вахда – 0:1

Гол: Богель, 23

Вилучення: Аль-Хафіт, 53 (друга жовта, Аль-Вахда)

У півфіналі турніру Аль-Наср зустрічався з не найуспішнішою командою Саудівської Аравії – Аль-Вахдою, яка у чемпіонаті повисла над зоною вильоту.

Вже на старті поєдинку Кріштіану міг відкривати рахунок. Аль-Наср розігнав блискучу контратаку. Португалець отримав навісну передачу з флангу, пробивав в дотик за кілька метрів від воріт, але примудрився поцілити у кіпера.

Ближче до екватора тайму Аль-Вахда розіграла кутовий. М'яч відлетів до Богеля, який бісіклетою відправив його у сітку воріт суперника.

На початку другого тайму гості залишились в меншості. Аль-Наср завдав 4 ударів в площину воріт, але так і не зміг врятуватись від поразки. Роналду змарнував ще один гольовий момент, вгативши з меж штрафного у поперечку.

Отже, команда Кріша вилетіла з Королівського кубка чемпіонів. Португалець не відзначився результативними діями вже у 3-му матчі поспіль. У всіх цих поєдинках Аль-Наср не зміг здобути перемогу (2 поразки та 1 нічия).

Невдача з Аль-Вахдою неабияк розлютила Роналду. Під час гри він накинувся на тренерський штаб та емоційно висловлював своє незадоволення арбітру.