Того дня Борусія Д зустрічалась з мадридським Реалом у раунді 1/2 Ліги чемпіонів. Найбільше цей матч запам'ятався вболівальникам фантастичним виступом тоді ще нападника "джмелів" Роберта Лєвандовскі.

Поляк відзначився голом у першому таймі, а по перерві ще тричі шокував мадридський колектив. Реал зміг відповісти лише взяттям воріт від Кріштіану Роналду. У підсумку, перший матч півфіналу Ліги чемпіонів завершився перемогою Борусії Д з рахунком 4:1.

Тріумф у першій грі 1/2 ЛЧ допомог "чорно-жовтим" пробитися до вирішального поєдинку. У фіналі команда Лєвандовскі зустрілась з майбутнім клубом поляка – мюнхенською Баварією. Поєдинок закінчився драматичною поразкою Борусії Д з рахунком 1:2.

Зараз Лєвандовскі захищає кольори Барселони і вже у цьому сезоні може підкорити собі чемпіонство Іспанії. Каталонський гранд очолює турнірну таблицю Ла Ліги, відірвавшись від Реала на 11 очок. Втім, статистика Роберта в останніх поєдинках не вражає – поляк лише двічі зміг відзначитись у 10 попередніх матчах за клуб та національну збірну.