"Колишньому вічному №1 Динамо дано шанс показати себе у справі. За аналогією з Ребровим у 2014-му.

Матчі, що залишились, стануть тим самим лакмусом. Вдасться – ОК. Не вдасться... Давайте відверто: цього сезону вище 4-го місця команда навряд чи підніметься. Головне, не впасти нижче.

Наступний сезон проходитиме під знаком total team rebuild (повне оновлення команди). І для цієї перебудови потрібен хірург. Із солідним бекграундом і харизмою. З умінням "різати по живому" і імплантувати нові мікротканини в тіло цього пацієнта, що слабшає. Надія ще присутня. Але процес одужання швидким не буде.

А що стосується Шовковського – хочеться, щоб у нього виходило. І вийшло", – повідомив Telegram-канал Динамо Київ Inside.

Нагадаємо, що після нічиєї в матчі 22-го туру УПЛ між Шахтарем та Динамо наставник киян оголосив, що змушений покинути команду на тривалий термін. Причиною стала операція на нозі. У румунського фахівця розвинувся коксартроз – хронічне дегенеративне захворювання кульшового суглоба, яке проявляється значним болем в ділянці стегна, внаслідок руйнування хрящової тканини суглоба. Виконувати обов'язки головного тренера тимчасово буде Олександр Шовковський.