Бундесліга. Тур 29

Майнц – Баварія – 3:1

Голи: Ажорк, 65, Баррейро, 73, Каріколь, 79 – Мане, 29

Мюнхенці заволоділи ініціативою та не давали супернику розігнатися. Майнц у першому таймі навіть не зумів завдати жодного удару в площину воріт. Натомість Мане відправив мʼяч у ціль ще на 16 хвилині, але арбітр скасував гол через офсайд.

Сенегальському нападнику таки вдалося відзначитися з другої спроби. Канселу навісив до воротарського майданчика, Мане вистрибнув найвище та головою розстріляв порожні ворота.

По перерві господарям вдалося відновити паритет. Зоммер невдало вибив мʼяч після метушні в карному майданчику, Ажорк опинився першим на добиванні та переправив мʼяч у сітку. За кілька миттєвостей Онісіво прокинув на хід Баррейрі, а той проштовхнув повз голкіпера та вивів Майнц вперед. На цьому неприємності для Баварії не закінчилися – Каріколь потужним ударом закрутив в нижній кут воріт. Свисток арбітра зафіксував перемогу господарів з рахунком 3:1.

Отже, Баварія на першому місці в турнірній таблиці Бундесліги з 59 очками. Борусія Д відстає на 2 очки, але має матч у запасі. Натомість Майнц піднявся на 6 сходинку, яка дозволяє грати в Лізі конференцій, та має у своєму активі 45 очок.