Раніше в італійської команди відібрали 15 очок за фінансові махінації. Ювентус не погодився з таким рішенням та подав апеляцію. Гарантійна колегія CONI розглянула заяву команди та ухвалила рішення скасувати санкції, повідомляє tuttosport.

Джерело зазначає, що таке рішення є тимчасовим, поки триває розслідування. Якщо вирок суду буде не на користь Ювентуса, то з клубу знімуть вже 9 очок, як цього просила прокуратура, а не 15.

Ситуація у турнірній таблиці Серії А змінилася. Ювентус піднявся на третю сходинку та має у своєму активі 59 очок. Туринці посунули Рому, Мілан та Інтер на четверте, п'яте та шосте місця відповідно. Від лідера чемпіонату Наполі Ювентус відстає на 16 балів. До слова, Мілан та Інтер зіграють між собою у півфіналі Ліги чемпіонів.

Нагадаємо, що у ході справи покарали колишніх керівників туринського клубу. Фабіо Паратічі отримав заборону на футбольну діяльність в Італії терміном на 2,5 року, Мауріціо Аррівабене та Андреа Аньєллі – на 2 роки, Федеріко Керубіні – на 1,4 року, а Павел Недвед – на 8 місяців.

Ювентус вже сьогодні, 20 квітня, зіграє у матчі-відповіді зі Спортінгом у рамках чвертьфіналу Ліги Європи. Перший матч закінчився перемогою туринців – 1:0.