Ліга чемпіонів. 1/4 фіналу

Челсі – Реал – 0:2 (перший матч – 0:2)

Гол: Родріго, 58, 80

У першому поєдинку мадридці тріумфували завдяки голам Бензема та Асенсіо. Михайло Мудрик та Андрій Лунін той поєдинок провели на лавах запасних своїх команд. Не потрапили до основи українці і на матч-відповідь.

Челсі вже невдовзі після стартового свистка міг скоротити власне відставання за підсумком двох дуелей. Канте опинився зовсім без опіки у штрафному майданчику, але, пробиваючи з льоту, француз не зміг поцілити у ворота. Реал відповів кількома гострими атаками. Втім, з пострілами Вінісіуса та Модріча впорався Кепа Аррісабалага, а Родріго струснув стійку.

У компенсований час блискучу нагоду отримав Кукурелья, але трохи забарився з ударом і не зміг переграти Куртуа буквально з кількох метрів.

Лондонці активніше розпочали і другу половину – ще один хороший шанс не зміг реалізувати Канте. Поплатитися за таке марнотратство господарів змусив Родріго. Бразилець на фланзі обіграв Чалобу, що кинувся в авантюрний підкат, простелив на Вінісіуса та отримав від земляка зворотну передачу, що стала результативною.

На 67-й хвилині з лави запасних у компанії Феліша та Стерлінга підійнявся Михайло Мудрик. Невдовзі українець врятував команду, відібравши м’яч у своєму карному майданчику у Вінісіуса, а в наступній атаці пробивав здалеку – вище воріт.

В центрі подій опинився Мудрик і коли Реал забив удруге, остаточно поховавши інтригу. Михайло у штрафному невдало спробував відібрати м’яч у Вальверде, який за мить викотив його на порожні ворота – Родріго оформив дубль. До фінального свистка гравець збірної України ще встиг вибігти віч-на-віч з Куртуа – забити не зумів, але, як з’ясувалося, все одно був у положенні поза грою. Перед самим фінальним свистком Михайло ще й заробив жовту картку.

Френк Лемпард програє четвертий поспіль матч на посаді головного тренера Челсі. Так погано з лондонцями ще не стартував жоден наставник в історії.

У півфіналі Ліги чемпіонів Реал зіграє з переможцем пари Баварія – Манчестер Сіті. Першу гру "містяни" виграли 3:0.