Румунські ЗМІ переконані, що 77-річний наставник Динамо, який має проблеми зі здоров'ям, незабаром покине клуб. Однак, його кар'єра на цьому не закінчиться. Тамтешня преса вважає, що Луческу може працевлаштуватися у бухарестському Рапіді, який очолює знаменитий Адріан Муту.

"Луческу набридло жити у роз'їздах. За кілька місяців він потисне руку Суркісу і поїде з Києва, щоб назавжди повернутися додому. Йому буде 78 років, понад 65 із них він провів у футболі. Це не могло не залишити відбитку на його здоров'ї. Луческу – це фантастична колекція досвіду, чуття та геніальності.

Але не думайте, що Луческу піде на пенсію. Ні в якому разі. Відпочинок – це заборонене слово у його словнику.

Дует Луческу-Муту може вивести клуб на новий рівень. Луческу любить футбол і прагне, щоб його плекали вдома. Він більше не хоче і не може залишатися на полі щодня, серед гравців, але робота радника в тандемі з молодим тренером ідеально підійшла б йому", – вважають у Gsp.ro.

Нагадаємо, Луческу став керманичем столичного клубу влітку 2020-го і одразу ж виграв з командою чемпіонат та Кубок України. Зараз Динамо йде лише на четвертому місці в УПЛ, відстаючи від лідера – Шахтаря – на 12 очок. Контракт наставника "біло-блакитних" є чинним до 30 червня 2024 року.