"Мені особисто боляче дивитися на нинішнє Динамо. Останній матч УПЛ із Рухом. Проти Динамо вийшов суперник, який два сезони тому грав у Першій лізі. Суперник, у якого половина складу – діти.

Вся оборонна ланка. Роман – 20 років. Слюсар – 20 років. Дідик – 20 років. Замість Дідика на 11-й хвилині вийшов 19-річний захисник Холод, який напередодні зіграв 90 хвилин у Києві в матчі U-19. Його автомобілем привезли до Львова, бо не було центральних захисників у запасі. І що проти цієї оборони створює Динамо?

Рух з дітьми в обороні, з тренером, який лише третій матч в УПЛ, зіграв проти Динамо сміливо і агресивно. Під тиском передостанньої команди чемпіонату кияни не могли вийти з оборони через контроль м'яча. Часом просто тупо вибивали м'яч. Це нонсенс! Динамо Київ! Історія, традиції, слава, школа. Де швидкість? Де гострота? Де фланги?

Наступного сезону прогнозую нового головного тренера в Динамо. Я думаю, що Луческу – out. Бачу, що він "порожній". Динамо під керівництвом цього Луческу скочується до рівня середняка українського чемпіонату.

Я за себе скажу: такого слабкого Динамо – невиразного, невпевненого в собі, я не пам’ятаю за все своє життя. Я свідомо дивлюся матчі киян з року десь 1985-го", – заявив коментатор в ефірі авторської програми Вацко on air.

Нагадаємо, підопічні Луческу втратили очки у виїзному поєдинку проти Руха (1:1). Зараз кияни розташувалися лише на 4 щаблі УПЛ, відстаючи від першого місця на 12 очок. Лідирує у турнірній таблиці Шахтар.