Матч в Неаполі відбудеться у вівторок, 18 квітня. Він розпочнеться о 22:00 за Києвом. Стежити за перебігом футбольного протистояння можна буде на MEGOGO за наявності підписки.

Перший поєдинок завершився мінімальною перемогою Мілана. За "россонері" відзначився наприкінці першого тайму Беннасер. Неаполітанці догравали матч у меншості – на 75 хвилині другого "гірчичника" отримав Замбо-Ангісса. Додамо, що "блакитні" вперше в історії змогли дістатися чвертьфіналу ЛЧ.

З того часу підопічні Піолі сенсаційно втратили очки в Серії А, розписавши бойову нічию з Болоньєю (1:1). Команда Спалетті теж здивувала фанатів, не змігши обіграти аутсайдера чемпіонату – Верону (0:0). Та незначна невдача, звісно, не похитнула Наполі на вершині турнірної таблиці – він лідирує у Серії А з відривом від другого місця у 14 очок. Натомість Мілан посідає четверту сходинку.

Надійний букмекер FAVBET явним фаворитом матчу в Неаполі вважає саме господарів – коефіцієнт на їхню перемогу становить 1,75 бала. На перемогу "червоно-чорних" – 5,20. Ціна нічиєї – 3,80 бала.

Однак фахівці вважають, що у півфінал Ліги чемпіонів проб'ється все ж Мілан – 1,79. Звитягу "блакитних" оцінюють в 2,08 бала.

Найімовірнішим автором голу букмекери вважають головного бомбардира Серії А цього сезону нігерійського форварда Наполі Віктора Осімхена (2,40). Також високими є шанси його не менш зіркового одноклубника Хвічі Кварацхелії (2,80).