Дуель на Стемфорд Брідж відбудеться у вівторок, 18 квітня. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом. Стежити за перебігом матчу можна буде на платформі MEGOGO за наявності відповідної підписки.

Перша гра завершилася впевненою перемогою Реала – 2:0. За мадридців відзначилися Карім Бензема та Марко Асенсіо. До слова, французький форвард має славу жахіття Челсі. Адже минолоріч Бензема забив у ворота лондонського клубу аж чотири м'ячі якраз на стадії 1/4 фіналу Ліги чемпіонів.

Український вінгер "синіх" Михайло Мудрик весь єврокубковий поєдинок провів на лаві запасних. Як і ще один наш земляк, воротар Реала Андрій Лунін.

Після цього матчу "вершкові" встигли перемогти Кадіс в Прімері (2:0). Мадридці йдуть на другому місці в Ла Лізі, відстаючи від Барселони на 11 очок. Натомість Челсі поступився Брайтону (1:2) і продовжує маринуватися на 11 сходинці АПЛ.

Надійний букмекер FAVBET фаворитом єврокубкової гри в Лондоні вважає гостей. Коефіцієнт на перемогу "бланкос" становить 2,48 бала. На звитягу Челсі – 2,93. Ціна нічиєї – 3,55 бала.

Фахівці переконані, що перепустку у півфінал Ліги чемпіонів здобудуть підопічні Анчелотті. Коефіцієнт на їхній прохід у наступний раунд єврокубка – 1,07. Шанси команди Лемпарда оцінюють у 9,70 бала.

Найімовірнішим автором голу на Стемфорд Брідж букмекери вважають того-таки Каріма Бензема (2,05). Також високо оцінюють шанси ще однієї зірки мадридців Вінісіуса Жуніора (3,20).