Чемпіонат Іспанії. Тур 29

Атлетіко – Альмерія – 2:1

Голи: Грізманн, 5, 44 – Хіменес (автогол), 37

Попередня дуель між командами завершилась нічиєю 1:1. Від того часу Атлетіко жодного разу не програвав у матчах Ла Ліги – 9 перемог та 2 нічиї.

Підопічним Сімеоне вдалось швидко відкрити рахунок. Після розіграшу кутового Корреа скинув на Грізманна, який без проблем вивів свою команду вперед. Після цього "матрацники" мали багато можливостей подвоїти свою перевагу, проте кожного разу їхнім ударам не вистачало точності.

Хіменес допоміг безпомічній Альмерії відновити паритет – прикрий рикошет зробив рахунок 1:1. Втім, мадридці швидко змогли повернути перевагу. Дубль до свого активу записав Грізманн.

В другій половині матчу Атлетіко продовжив знущатись зі свого суперника. Маркос Льоренте запоров чистий вихід віч-на-віч, а згодом протягом кількох хвилин каркас воріт двічі рятував гостів від погрому.

Після активного тиску на початку тайму мадридці зменшили оберти та обережно втримували перемогу аж до фінального свистка. Цікаво, що Альмерія лише один раз неточно вдарила по воротах Яна Облака.

На останніх хвилинах матчу Атлетіко ледь не поплатилось за своє марнотратство. На 90-й хвилині арбітр пішов дивитись VAR після гри рукою від Хіменеса, проте "матрацників" врятував офсайд нападника Альмерії.

В підсумку, Атлетіко з 60 очками розташувався на третьому місці та наблизився до Реала (62 очки). Альмерія посідає 17 позицію і залишається за крок від зони вильоту (30 очок).