АПЛ. Тур 31

Ноттінгем Форесті – Манчестер Юнайтед – 0:2

Голи: Антоні, 32, Далот, 76

"Червоні дияволи" ведуть важку боротьбу з Ньюкаслом за третю сходинку турнірної таблиці. Своєю чергою, Ноттінгем Форест намагається вирватись із зони вильоту та гарантувати собі участь у наступному сезоні найсильнішого англійського дивізіону. Обидві команди були вдосталь вмотивовані на поєдинок, тому дуже активно розпочали перший тайм.

Манчестер Юнайтед міг шокувати свого суперника вже на 1-й хвилині. Санчо був перший на добиванні, проте відзначитись завадила нога Кейлора Наваса, який провів дуже потужний матч. Господарі відповіли ударом головою Маккенна – де Хеа підстрахувала штанга.

Підопічні Тен Хага відкрили рахунок на 32-й хвилині. Марсьяль вибіг сам на сам з Навасом, проте переграти голкіпера не зміг. Першим на добивання встиг бразилець Антоні, який відправив м'яч в порожні ворота – 0:1. Ноттінгем за весь тайм жодного разу не спромігся пробити в площину воріт де Хеа.

По перерві Манчестер Юнайтед продовжив домінувати на полі. Лише фантастичні сейви Кейлора Наваса рятували господарів від розгрому. Костариканський голкіпер у карколомному стрибку перевів потужний удар Фернандеша у поперечку, а згодом зреагував на підступний постріл у ближній кут.

Втім, тиск "червоних дияволів" все ж був сильніший від Наваса. На 76-й хвилині Антоні додав до гола результативну передачу – Далот впевнено реалізував шанс. Суперники змирились з таким результатом та спокійно закінчили матч.

Отже, Манчестер Юнайтед відірвався від Ньюкасла на три очки та одноосібно очолив третю сходинку турнірної таблиці (59 очок). Ноттінгем Форест продовжив свою безвиграшну серію до 10 матчів та залишився на 18 місці з 27 очками.