"Якщо говорити про трансфери типу Костевича, коли гравець не грає жодного матчу, або грає дуже мало, як Белуце, Клейтон... Тобто гравці, які були за часів Луческу в Динамо. Я вважаю, що за таких гравців відповідальність несе тренер. Яка б не була розбалансована система підбору кадрів та селекційна система в клубі, все одно, вирішальний підпис за тренером.

Щодо трансферу Костевича – це було перше міжсезоння Луческу. Костевича можна було взяти ледь не безкоштовно і Мірча погодився. А потім вже побачивши гравця у тренувальному процесі, Луческу вирішив, що це не той гравець, який потрібен команді. Але контракт вже було підписано.

З іншого боку, є легендарна історія про Франа Соля. Всі ж пам'ятають, що коли його підписували, було голосування серед скаутів клубу і рахунок був 3:2, а вирішальний голос мав Олександр Хацкевич", – розповів Співаковський в ефірі "ТаТоТаке".

Нагадаємо, Володимир Костевич став гравцем Динамо у 2020 році, але зіграти за основну команду киян він так і не зміг. У березні 2023-го захисник перейшов у познанську Варту. Бразилець Клейтон да Сілва та румун Тудор Белуце зіграли за "біло-синіх" по 1 поєдинку.