Ліга 1. Тур 31

ПСЖ – Ланс – 3:1

Голи: Мбаппе, 31, Вітінья, 37, Мессі, 40 – Франковський, 60 (П)

Вилучення: Абдул Самед, 19

Парижани зустрічалися на полі зі своїм найближчим переслідувачем у турнірній таблиці чемпіонату Франції. Ланс відставав від ПСЖ на 6 очок. Проте гості залишилися у меншості ще на 19 хвилині поєдинку. Абдул Самед отримав червону за грубий підкат проти Хакімі. Цим успішно скористалися підопічні Гальтьє.

Серію голів розпочав Мбаппе, який отримав передачу від Вітінью, розвернувся та граціозно відправив мʼяч у ворота. Кіліан став найкращим бомбардиром клубу в історії зі 139 голами. Він обійшов Едісона Кавані. За кілька хвилин автор асиста розкішним гарматним пострілом з-за меж штрафного майданчика подвоїв перевагу парижан. Згодом Мбаппе пʼятою скинув на Мессі – аргентинець вдало пробив. Ліонель зрівнявся з Кріштіану Роналду за кількістю голів у топ-5 чемпіонатах Європи – по 495.

По перерві Руїс зіграв рукою у своєму штрафному, намагаючись вибити мʼяч. Арбітр після перегляду VAR призначив пенальті. Франковський спокійно реалізував 11-метровий. Невдовзі Хакімі спробував низом закотити мʼяч у ворота, але голкіпер був готовий до такого розвитку подій і спокійно нівелював небезпеку. Свисток арбітра зафіксував перемогу парижан – 3:1.

ПСЖ очолює турнірну таблицю Ліги 1 з 72 очками. А ось "криваво-золоті" одразу за парижанами з 63 балами.