АПЛ. Тур 31

Манчестер Сіті – Лестер – 3:1

Голи: Стоунз, 5, Холанд, 13 (П), 25 – Іхеаначо, 75

Ман Сіті знадобилося лише 5 хвилин, щоб відкрити рахунок у матчі. Родрі скинув на ногу Стоунзу, а той в один дотик відправив мʼяч під праву стійку. Ндіді підвів свою команду та зіграв рукою у штрафному. Арбітр призначив 11-метровий, який холоднокровно реалізував Холанд.

Господарі зробили рахунок розгромним після успішної контратаки. Де Брюйне скинув на хід Холанду, а той прокинув повз голкіпера і влучив у ціль. Це 32-й гол Ерлінга у поточному сезоні англійської Премʼєр-ліги.

По перерві темп гри знизився, але "містяни" продовжили повністю контролювати гру. Марез знайшов вільний простір та цілився у девʼятку, проте Іверсен видав розкішний сейв. Лестеру вдалося відіграти один мʼяч – Іхеаначо на добиванні розстріляв порожні ворота. В іншому епізоді вже Едерсону довелося рятувати свою команду після удару Меддісона. Свисток арбітра зафіксував перемогу Ман Сіті з рахунком 3:1.

Отже, підопічні Гвардіоли залишилися на 2 місці з 70 очками. Натомість Лестер залишився у зоні вильоту на 19 сходинці з 25 балами.