Неаполітанці до поєдинку підходили після прикрої поразки у першому матчі чвертьфіналу Ліги чемпіонів. Підопічні Спалетті на виїзді мінімально поступилися Мілану (1:0). В Серії А вони є беззаперечними лідерами з відривом від другого місця на 13 очок. Натомість Верона стабільно плентається у зоні вильоту.

На гру проти аутсайдера Спалетті залишив у запасі своїх головних зірок – Кварацхелію та Осімхена. Без лідерів неаполітанці в першому таймі не змогли створити серйозної загрози Вероні. Натомість могли відзначитися гості – з близької відстані ворота Мерета розстрілював Лазанья, але голкіпер господарів яскравим сейвом врятував команду.

У другому таймі наставник "блакитних" таки кинув у бій Кварацхелію та Осімхена. Нігерійський форвард мав блискучий шанс відзначитися на 83 хвилині, але гостей підстрахувала поперечка.

Неаполітанці так і не змогли дотиснути суперника. 0:0 – аутсайдер сенсаційно відбирає очки у лідера. Втім Наполі продовжує комфортно почуватися на вершині Серії А з гандикапом в 14 пунктів. Верона залишається на 17 позиції (23 очки).