Поки Наполі вперто летить до Скудетто з комфортним відривом подекуди у 15 очок, головна інтрига в Серії А розгорілась у боротьбі за срібло між Лаціо та Ромою. "Б'янкочелесті" впевнено лідирують у гонці за віце-чемпіонство. Натомість Спеція ризикує опуститись в зону вильоту.

Український півзахисник господарів Віктор Коваленко не потрапив у стартовий склад на матч. Попри це, його партнери створили чудову нагоду шокувати фаворитів вже на перших хвилинах гри. Мехді Бурабія отримав класну передачу в глибину штрафного та пробив – м'яч влучив у поперечку.

Лаціо мав не надто багато моментів. Запам'ятався хіба що постріл Іммобіле по центру воріт. Дронговскі без проблем потягнув. Однак "б'янкочелесті" все ж пощастило забити ще перед перервою та позбутись тиску в гостях. Ампаду сфолив у власному штрафному, подарувавши суперникам право на 11-метровий. Іммобіле впевнено реалізував – 1:0.

У другому таймі Феліпе Андерсон подвоїв рахунок – востаннє він забивав ще у січні цього року. Під завісу матчу Ампаду отримав другу жовту та залишив команду в меншості. Гості скористувались перевагою. Антоніо вибіг у контратаку та переграв Дронговскі, поставивши ефектну крапку – 3:0.

Лаціо закріплюється на 2-й позиції, здобувши 61 бал. Спецію від зони вильоту відділяють 4 очки.