Поки Наполі з відривом у понад 15 очок напролом мчить до першого чемпіонства за останні 33 роки, головна інтрига в Серії А розгорілась у боротьбі за срібло між Лаціо та Ромою. Перемога над Ювентусом дозволяла б "орлам" відірватись від "вовчиці" на 5 очок. Натомість "зебри" після втрати 15 балів сподіваються бодай повернутись у зону єврокубків.

Суперники обмінялись голами в першій половині. Рахунок в матчі відкрив Мілінковіч-Савіч, відгукнувшись на філігранний простріл Дзакканьї. Ще до перерви Рабйо відновив паритет, підхопивши м'яч у штрафному після розіграшу кутового.

У другій половині "орли" скористалися першою ж нагодою забити. Альберто розкішною передачею вивів на ударну позицію Дзакканьї, а той в дотик відправив м'яч у сітку воріт. Вже за мить Маттія знову забив, однак арбітр скасував його взяття воріт через офсайд. Влаховіч мав найкращу нагоду врятувати "зебр" від поразки – отримав ідеальну навісну передачу, але пробив над поперечкою. До фінального свистка Ювентус так і не зміг вигризти бодай нічию – 2:1

Отже, Лаціо відірвався від Роми на 5 очок. Ювентус (44 бали) не зміг скоротити відставання до Аталанти (48 пунктів).