"Травма Криськіва – діаметрально протилежна моїм емоціям. З одного боку, я дуже щасливий дуже важливими трьома очками. А з іншого – я вкрай сумний, що трапилася та травма Дмитра Криськіва, який є, перш за все, людиною.

Він продемонстрував хороший характер, який дуже позитивно впливає на команду. Хлопці дуже засмучені за нього, дуже. Як футболіст він вже показав, що дає команді багато статистичних моментів – голи, асисти. Можу сказати, що Криськів уже достойно замінив Михайла Мудрика. По-моєму, навіть кращу статистику має, ніж Міша. І зараз ти його втрачаєш.

Дуже сильно підвернув гомілкостоп. Завтра-післязавтра будемо дивитися, що там є. Але не виглядає добре. Вибув надовго. Не знаю, чи він повернеться взагалі (можливо, малося на увазі до завершення сезону – прим. "Спорт 24"). Ви знаєте, що мало лишилося. Тому змішані емоції, бо такого футболіста не вистачатиме кожній команді, а не тільки Шахтарю", – розповів Йовічевіч в ефірі YouTube-каналу Шахтаря.

Нагадаємо, у перенесеному 6-му турі УПЛ Шахтар на останніх секундах вирвав перемогу в матчі проти Львова. У першому таймі зустрічі Дмитро Криськів зазнав неприємної травми. Скоріш за все, 22-річний футболіст пропустить кілька місяців і не зіграє на молодіжному чемпіонаті Європи.