"Мені сумно бачити, як Челсі переживає кризу. Я їхній фанат. У мене чудові спогади про час, проведений у клубі. Я провів там два дуже хороших роки. Повернутися? Ні, я сподіваюся, що Лемпард чудово впорається з командою. Челсі не дуже добре провів останні матчі, але у них все ще є найкращі гравці. Можливо, їхня мотивація зараз може спонукати їх показати хорошу гру. Ми не будемо недооцінювати суперника.

Чи зіграє досвід роль? У мене є 20 років досвіду, але не думаю, що це змінить те, що станеться під час матчу. Лемпард – фантастичний професіонал, якого я тренував протягом двох років. Він дуже добре знає що може статися в такому матчі і як підготувати своїх гравців до гри.

Завтрашня зустріч не є вирішальною. Це може дати нам перевагу, щоб краще провести матч-відповідь. Ми схвильовані. Ми хочемо ще одну чарівну ніч на Бернабеу", – цитує наставника мадридців Mundo Deportivo.

Нагадаємо, вже 12-го квітня мадридський Реал зіграє проти Челсі у першому матчі чвертьфіналу Ліги чемпіонів. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за Києвом.