"Нерадзуррі" підійшли до поєдинку 1/4 фіналу з шестиматчевою безвиграшною серією. У 9 останніх поєдинках міланський гранд здобув лише одну перемогу. Навіть вихід Інтера у чвертьфінал ЛЧ здавався неабияким фартом. В 1/8 фіналу підопічні Індзагі розписали "суху" нічию з Порту вдома. Путівку в наступний етап їм принесли феєрія Онана на воротах та гол Лукаку у драматичному матчі-відповіді.

Щастить сильнішому. Бенфіка продемонструвала несподівано бліду гру на своєму полі. "Орли" могли відзначатись ще в першому таймі. Сілва класно пробивав зльоту – Онана парирував. У складі міланців найближчим до голу був Франческо Ачербі. Оборонець спробував пристрілятися здалеку, але м'яч пролетів над поперечкою.

По перерві Барелла відкрив рахунок. Цей гол став для нього першим з жовтня. 1,72-метровий Ніколо також вперше відзначився за Інтер головою. Крапку в матчі поставив Лукаку, реалізувавши пенальті на 82-й хвилині. Екс-зірка Шахтаря Давід Нерес зробив усе можливе, щоб його команда відквитала один гол ще перед турне в Мілан. На останніх хвилинах матчу вінгер вирізав дивовижну передачу на Рамуша. Останній опинився впритул перед Онаною, але переграти кіпера не зміг – 0:2.

Матч-відповідь у Мілані відбудеться 19-го квітня. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за Києвом.