Чемпіонат Іспанії. Тур 28

Райо Вальєкано – Атлетіко – 1:2

Голи: Гарсія, 85 – Моліна, 22, Ермосо, 24

Вилучення: Лежен, 62

До матчу проти Райо Вальєкано "матрацники" не програвали у Прімері 11 матчів поспіль (8 перемог, 3 нічиї) і середняк чемпіонату не зміг перервати безпрограшну серію Атлетіко. Вийти вперед гостям вдалося у середині першого тайму.

Моліна влучним ударом завершив контратаку, яку розігнав Грізманн. Святкуючи гол, Науель підійняв футболку свого партнера Анхеля Корреа, який пропускав цю гру через смерть матері.

Лише кілька хвилин знадобилося підопічним Сімеоне, аби подвоїти власну перевагу – Ермосо відзначився після розіграшу кутового. "Матрацники" у притаманному собі стилі контролювали гру, а з середини другого тайму ще й грали у більшості. Арбітр показав червону картку Флоріану Лежену за фол останньої надії.

Атлетіко створив достатньо моментів, щоб забити ще бодай раз, але натомість ледь не поплатився за марнотратство. Фран Гарсія скоротив відставання господарів, але не більше.

Команда Дієго Сімеоне тепер лише на 2 бали відстає від Реала, що йде другим у турнірній таблиці. До Барселони прірва у 14 очок. Райо Вальєкано на 9-й позиції.