АПЛ. 30-й тур

Вулверхемптон – Челсі – 1:0

Гол: Нуньєш, 31

Лондонці підходили до дуелі з невтішною триматчевою безвиграшною серією за плечима. Нещодавня поразка від Астон Вілли (0:2), нагадаємо, переповнила чашу терпіння босів Челсі, і вони відправили у відставку Грема Поттера. Натомість "сині" повернули на тренерський місток легендарного Френка Лемпарда, який вже очолював клуб у 2019/21 роках. Тож гра проти Вулверхемптона стала для коуча своєрідним дебютом.

Новий-старий наставник українському вінгеру Михайлові Мудрику місце в старті не довірив, випустивши на його позицію Стерлінга. Вулверхемптон не проявив до лондонського клубу зайвої гостинності та на 31 хвилині вийшов уперед. "Вовки" виграли боротьбу в центрі поля. Першу хвилю атаки гості відбили, але першим на підбиранні був Матеуш Нуньєш. Він потужним ударом в один дотик відкрив рахунок. З кута штрафного – точнісінько у дальній кут воріт. Кепа врятувати не зміг. Шедевр!

Гідно відреагувати на пропущений гол лондонці не змогли. Гострота біля володінь Са виникала вкрай рідко. Ба більше, Вулверхемптон теж не соромився вибігати в атаки. На 68 хвилині поєдинку на поле вийшов Михайло Мудрик, замінивши Стерлінга. Український легіонер кілька разів демонстрував свою вибухову швидкість, але дійсно небезпечними моментами і не пахло. За відведений час Мудрик двічі йшов в обіграш, один раз вдало, виграв 3 з 4 єдиноборств і заробив 2 фоли.

0:1 – Челсі залишається на 11 сходинці (39 очок), Вулверхемптон – одразу за лондонцями (31 пункт).