Ліга 1. Тур 30

Ланс – Страсбур – 2:1

Голи: Франковскі, 10, Медіна, 65 – Гамейро, 84

Вилучення: Діалло, 90+4

Український захисник Едуард Соболь вийшов у стартовому складі на матч проти Ланса. Його команда у першому таймі за небезпечними моментами поступалася супернику. Страсбур оформив лише один удар у площину, а Ланс – пʼять. Один з таких пострілів перетворився у гол. Франковскі знайшов вільний простір та відправив мʼяч у нижній кут, вивівши господарів вперед.

По перерві Медіна отримав мʼяч від опонента, який намагався вибити якомога далі, та в один дотик розстріляв ворота гостей. Страсбур робив спроби перехопити ініціативу. І лише на 84-й хвилині Гамейро з-за меж штрафного красивим ударом вразив ціль. Лансу вдалося втримати перемогу з рахунком 2:1, а Діалло у додатковий час примудрився заробити червону картку.

Зазначимо, що Соболь у цьому матчі отримав оцінку 6,9 та став одним із найкращих у своїй команді. Він віддав 26 точних пасів, 4 рази виграв боротьбу та здійснив перехоплення.

Отже, Ланс на другому місці у турнірній таблиці Ліги 1 та має у своєму активі 63 очки. Від ПСЖ команда відстає лише на 3 бали, але парижани мають ще матч у запасі. А от Страсбур опинився на 16 сходинці з 26 очками та ризикує опуститися у зону вильоту.