Серія А. 29-й тур

Лечче – Наполі – 1:2

Голи: Ді Лоренцо, 18 – Ді Франческо, 52, Галло, 64 (а)

Неаполітанці в попередньому турі отримали болючого ляпаса від Мілана – 0:4. Лечче ж до поразок не звикати – команда поступилася у п'яти поєдинках поспіль і стабільно плентається внизу турнірної таблиці – за два кроки до зони вильоту. Щоправда, на початку цього сезону Лечче на виїзді зумів відібрати очки у партенопейців (1:1).

Неаполітанцям знову не міг допомогти Віктор Осімхен – лідер бомбардирських перегонів Серії А досі відновлюється після травми. Грізні гості вийшли вперед на 18-й хвилині поєдинку. Після навісу Кіма з правого флангу Ді Лоренцо головою переправив м'яч у ворота "жовто-червоних". Капітан Наполі вперше із січня забиває в чемпіонаті Італії.

По перерві Лечче влаштував крижаний душ для команди Спалетті. Ді Франческо скористався провалом оборонців Наполі, які дозволили йому спокійно прийняти м'яч у штрафному гостей, розвернутися і потужним точним ударом вразити ворота опонента – 1:1.

Шанси на чергову сенсацію перекреслив захисник Лечче Антоніно Галло, який головою зрізав м'яч за спину власному голкіперу. 2:1 – тепер Наполі випереджає Лаціо на 19 очок. Щоправда, у римлян один поєдинок в запасі.