АПЛ, перенесені матчі

Борнмут – Брайтон – 0:2

Голи: Фергюсон, 28, Енсісо, 90+1

Лестер – Астон Вілла – 1:2

Голи: Барнс, 35 – Воткінс, 24, Траоре, 87

Вилучення: Дьюсбері-Хол, 70 (Л)

Лідс – Ноттінгем Форест – 2:1

Голи: Гаррісон, 20, Сіністерра, 45+1 – Мангала, 12

Челсі – Ліверпуль – 0:0

Ілля Забарний вдруге опинився на лаві запасних Борнмута і дивився, як його партнери поступаються Брайтону. Підопічних Де Дзербі вперед вивів 18-річний Еван Фергюсон, який п'ятою красиво замкнув простріл Мітоми.

Забарного випустили на 85-й хвилині, проте навряд про такий дебют в АПЛ мріяв вихованець Динамо. Новачок Борнмута не встиг накрити Енсісо, курйозно впав у підкаті і став співучасником другого гола Брайтона.

Лестер попрощався з Бренданом Роджерсом, але поки це не дало жодного позитиву. "Лиси" обмінялися з Астон Віллою голами, а по перерві залишилися в меншості – Дьюсбері-Хол отримав 2 жовті за 6 хвилин. Бірмінгемці встигли скористатися перевагою під завісу зустрічі, коли Бертрану Траоре вдався розкішний дальній удар в дотик.

Борнмут і Лестер в зоні вильоту, але Ноттінгем зовсім поряд. "Лісники" не змогли скористатися вдалим початком матчу проти Лідса. Мангала відкрив рахунок, проте Гаррісон і Сіністерра все первернули ще до перерви. Перемога дозволила "павичам" трішки відірватися від небезпечної зони.

Центральний матч дня відверто розчарував. Обидві команди провалили минулий тур. Челсі поступився Астон Віллі (0:2), а Ліверпуль зазнав приниження на полі Ман Сіті (1:4). Лондонці вирішили звільнити Грема Поттера, після якого команду прийняв помічник Бруно Салтор. Тимчасовий тренер вдався до 2 замін, жертвою яких став і Михайло Мудрик.

Дебют зустрічі був тотально за Челсі. Удар Ковачіча виніс лише захисник, а Хаверц з вбивчої позиції влучив у Аліссона. "Сині" навіть забили, але Енцо Фернандес на стандарті заліз у сантиметровий офсайд. Другий тайм також був за Челсі. VAR скасував ще один гол, оскільки Хаверц добивав власний удар з підіграванням рукою.

Мудрика випустили на 78-й хвилині для ролі вінгбека. Кілька місяців тому українець дебютував у АПЛ якраз матчем проти Ліверпуля. Тоді вдалося показати кілька фінтів і гострих моментів, але поєдинок на Енфілді завершився нулями. Нічого не змінилося і цього разу – нічия, яка залишає гранди в середині таблиці.