Матч Наполі – Мілан відбудеться вже сьогодні, 2 квітня. Стартовий свисток пролунає о 21:45 за київським часом. Трансляцію матчу можна переглянути на MEGOGO. Для цього необхідно мати платну підписку.

Наполі наразі очолює турнірну таблицю Серії А з 71 очком. Натомість Мілан посідає четверте місце та відстає від лідера аж на 23 бали.

У своєму останньому поєдинку чемпіонату підопічні Спаллетті розгромили Торіно з рахунком 4:0, а перед цим впевнено перемогли Аталанту – 2:0. А ось у "россонері" справи йдуть значно гірше. Команда програла Удінезе (1:3) та розписала нічию з Салернітаною з рахунком 1:1.

Надійний букмекер FAVBET фаворитом вважає Наполі та пропонує коефіцієнт – 1,49. Звитягу підопічних Піолі оцінюють у 4,15. Ймовірність нічиєї становить 3,40 бала.

Фахівці не очікують на багато голів у поєдинку. Стандартний тотал більше 2,5 оцінили у 2,20. Аналогічний тотал менше – 1,75. Найімовірнішим автором голу експерти вважають вінгера Наполі Хвічу Кварацхелію (2,85). Також хороший шанс відзначитися має форвард господарів Джованні Сімеоне – 3.