Маліновський і Ко готуються до фінішного ривка у боротьбі за чемпіонство в Лізі 1. Команда Ігора Тудора впевнено утримує 2 місце в турнірній таблиці, відстаючи від ПСЖ на 7 очок. Кілька осічок парижан після міжнародної паузи можуть закрутити нечувану інтригу в чемпіонаті, тоді як Марсель не має права на таку розкіш.

Монпельє пішов на паузу з 6-матчевою серією без поразок. Команда вже кілька сезонів поспіль не претендує на місце в зоні єврокубків, але стабільно тримається в середині турнірної таблиці.

Руслан Маліновський традиційно вийшов на поле у стартовому складі Марселя. "Олімпійці" одразу взялись за штурм воріт суперника, втім гострих епізодів не створили. На 12-й хвилині Монпельє відповів контратакою, яка завершилась успішним пострілом Арно Нордена. Ще до перерви "фокейці" зрівняли завдяки призначеному пенальті – футболіст гостей зіграв рукою у власному штрафному.

В другій половині Марсель знову створював більше моментів біля воріт суперників, хоч вони і не були надто небезпечними. У пам'яті закарбувався хіба що дальній постріл Маліновського над воротами. На 75-й хвилині Руслана замінив на полі Дімітрі Пайє. Зрештою, командам так і не вдалося визначити сильнішого – 1:1.

Додамо, "олімпійці" (2 місце, 60 очок) не змогли здобути перемогу вже у 4-му домашньому поєдинку поспіль. Натомість Монпельє не програє в 7 матчах підряд (11 позиція, 37 балів).