"Ми хотіли переграти Англію в контролі м’яча на Вемблі? Що ми хотіли? Я перший раз побачив, що футболісти збірної України намагались першим дотиком позбавлятись м’яча. Кожен намагався перекласти відповідальність на іншого, просто віддати м’яч і все. Це не футбол, ми м’яч не відбирали.

Показовий момент був наприкінці другого тайму, коли англійці три, а, може, й більше хвилин катали м’яч і не віддавали його, бо в них ніхто не відбирав цей м’яч. В нас сім футболістів мали "носити рояль" і троє "на ньому грати", от тоді ми могли сподіватись на результат.

А з іншого боку, про який результат ми говоримо, якщо збірна України вийшла з огляду на стартовий склад. Склалося враження, що ми награємо склад, що це контрольна гра. Що має зробити Циганков, щоб вийти в стартовому складі збірної України? Що ще? Я розумію, якби він не вийшов у стартовому складі, бо був Ярмоленко, але Ярмоленко травмований. Хто ще може краще зіграти на цій позиції?

Маліновський – правий півзахисник? Я не пам’ятаю коли він грав на цій позиції. Тим більше в Маліновського багато чеснот, але швидкість – це не його якість. Маючи правого півзахисника, ми на його позицію ставимо центрального півзахисника, сподіваючись, що в другому таймі, можливо, маючи добрий результат, випустити свого найкращого джокера. Це те саме, що ховати найкращий одяг в шафі, бо, можливо, він колись знадобиться.

Чому Циганкова і Довбика не випустили з початку другого тайму? Вони мають постійну ігрову практику. Я коли побачив стартовий склад збірної, я був ошелешений, але подумав, що ми гратимемо в три центральних захисники. Коли я цього не побачив, то я зрозумів, що ми починаємо щось вигадувати", – поділився Циганик у програмі Циганик Live.

Нагадаємо, що Україна поступилася Англії на Вемблі з рахунком 2:0. Після поразки підопічні Руслана Ротаня поділяють останню сходинку в групі C з Мальтою.