"Це футбол. Багато ігор ще попереду. Італія програла Англії, зараз це топ-збірна, але ми намагалися грати. Були помилки, але всі старалися, відпрацьовували протягом усіх 90 хвилин, тому сказати, що хтось не працював – не можна. Можливо, могли трошки більше створити в атаці, але це футбол.

Звичайно, індивідуальна майстерність в Англії на високому рівні, але, можливо, ми їм дали багато простору, грали низько. Складно після гри казати, що можна було зробити краще. Ми все проаналізуємо, і сподіваємося, що наступний матч ми проведемо набагато краще.

Вся боротьба попереду. Наші найважливіші матчі ще попереду. Все можливо, тому у червні нам потрібно брати очки, а далі будуть Італія та Англія.Слід бути професіоналами, прийняти цю поразку й рухатися далі.

Синець – це наслідок зіткнення? Так, десь на 30-й секунді. Хто це був? Я запам'ятав його, Чілвелл. Зараз трошки краще, у першому таймі трохи голова боліла, але зараз вже краще. Це футбольний момент, нічого страшного", – заявив Маліновський у коментарі для вЗбірна. Нагадаємо, Чілвелл є партнером Михайла Мудрика в Челсі.

Додамо, що після поразки від "Трьох левів" підопічні Руслана Ротаня поділяють останній щабель в групі C з Мальтою.