22-річного перспективного гравця "червоних дияволів" спіймали за ймовірним вживанням так званого "звеселяючий газу" на пасажирському сидінні власної автівки Mercedes Brabus неподалік тренувальної бази клубу. Про це повідомляє The Sun.

Мить, коли Брендон Вільямс вдихає щось з повітряної кульки в авто, потрапили в об'єктив фотокамери. Саме так вживається "звеселяючий газ" – сполука з хімічною формулою N2O, відома також як оксид азоту.

Цю речовину застосовують у медицині для короткочасного наркозу, а також в інших цілях. Людина, яка вжила "звеселяючий газ", відчуває почуття ейфорії, розслабленості та спокою. Оксид азоту може викликати запаморочення, порушення свідомості, напади сміху, спотворене сприйняття звуку і звукові галюцинації, головний біль.

Додамо, у поточному сезоні Вільямс відіграв лише 5 хвилин за Манчестер Юнайтед в Кубку Англійської ліги. Тижнева зарплата Брендона – 60 тисяч фунтів стерлінгів. Раніше ЗМІ повідомляли, що він може перебратись у Мідлсбро, адже так і не закріпився в команді Еріка Тен Хага.