Після фінального свистка поєдинку кваліфікації на Євро-2024 між Англією та Україною (2:0) футболісти команд звично почали обійматись між собою та ділитись враженнями від гри. Увагу вболівальників найбільше привабив момент за участі Олександра Зінченка та Деклана Райса.

Глядачі помітили дивну розмову між капітаном "синьо-жовтих" і опорником англійців. Один з фанатів Арсенала запостив в Twitter відео розмови, підписавши: "Зінченко запитав Райса: "Ти приєднуєшся, так?".

Твіт швидко почав ширитись, а вболівальники "канонірів" розірвали мережу потішними припущеннями.

"Ця людина ніколи не перестане працювати: лівий захисник, атакувальний півзахисник, головний вболівальник та скаут команди", – підписав відео користувач. "Мені здається, це було більше твердження, а не питання", – написав інший у відповідь. "Скаутська система Арсеналу – це гравці", – пожартував ще один фан.

Зрештою, Райс дійсно може найближчим часом змінити клубну прописку, адже сам неодноразово зізнавався в бажанні грати у Лізі чемпіонів. Головний тренер Вест Хема припускав, що трансфер опорника стане британським рекордом.

У поточному сезоні Райс відіграв за "молотобійців" 34 поєдинки. Його трансферна вартість оцінюється в 80 мільйонів євро.