– Був моторошний епізод на початку гри, коли у тебе влетів Меддісон. Як насправді все виглядало? Чи болісним був удар?

– Там не сильно боляче було. Міг бути страшний момент, але добре, що все обійшлося. Але треба одразу ловити м’яч, щоб не було таких епізодів.

– Деякі портали ставлять тобі найвищу оцінку. Протидіяти таким зіркам нападу непросто. Побоювалися Кейна?

– Не було такого, що я когось боявся. Звісно, Кейн – один з найкращих або найкращий форвард світу зараз. Тим паче він забив більше за всіх в історії збірної Англії. Потрібно було добре готуватися.

– Був задум діяти через короткий пас. Для тебе це звична робота. Що не вдалося та чому?

– Вважаю, що, мабуть, не вистачило довгих передач на чужу половину поля за спини захисникам. Можливо тоді потрібно було більше відкриватися. Для когось це була перша гра за такої тактики, тому було важко, але були й гарні моменти. Якщо можемо грати з такими збірними, як Англія, то з кожним матчем, кожним тренувальним збором будемо додавати.

Будемо краще розуміти, коли потрібен короткий пас, а коли грати у зону. Вважаю, що у наступних матчах буде більш атакувальна гра та більше моментів і голів.

– Наступні суперники – Північна Македонія та Мальта. Якої ти думки про ці команди?

– Можу сказати, що зараз всі збірні додають. Не вважаю, що це буде легка прогулянка. Тим паче пам’ятаю, як ми грали проти Македонії на Євро. Тоді було дуже важко. Ще багато часу, але потрібно готуватися. І з таким же настроєм, як проти Англії – максимальна концентрація та фокус на своїй грі, а також на сильних та слабких сторонах суперника, і все буде добре, – сказав Трубін в інтерв'ю ВЗБІРНА.

Додамо, що з Північною Македонією та Мальтою "синьо-жовті" зустрінуться у євровідборі у червні.