Напередодні матчу кваліфікації до чемпіонату Європи 2024 року між Україною та Англією дипломати країн на своїх сторінках в Twitter вирішили побитись об заклад на результат поєдинку. Переможець повинен був виграти пляшку вина.

Першим до свого колеги звернувся міністр МЗС Великої Британії Джеймс Клеверлі, опублікувавши пост з фото попереднього поєдинку між збірними: "Спогади з минулого разу, коли Англія та Україна зійшлися на футбол. Ти знову будеш вболівати за Англію, правда, Дмитро Кулеба?".

Міністр МЗС України вирішив влаштувати парі та відповів: "Якщо Україна виграє, ви винні мені пляшку англійського вина. Якщо Англія виграє, я пригощу вас пляшкою українського. Згода?". Британський дипломат погодився на ці умови та побажав перемоги сильнішій команді.

В результаті гри збірна України поступилась англійцям на Вемблі з рахунком 0:2. Таким чином Кулеба програв пляшку вина Клеверлі та обрав у подарунок досить символічний бренд.

"Парі є парі. Вибрати було непросто: багато хороших українських вин. Шабо, Бейкуш, Колоніст. Я вибрав одне від Сергія Стаховського. Стаховський — легенда нашого тенісу, який зараз служить у ЗСУ, захищаючи нашу країну. Одного разу ми піднімемо бокали за Перемогу України", – написав український дипломат в своєму Twitter.