– Сьогодні тренер – Ротань. Ви багато грали разом в клубі та збірній, очевидно, що в тебе якесь особисте сприйняття його як тренера. Це перший досвід, що він тренер, а ти – гравець. Як сприймаєш його ідеї?

– Знаєш, зараз Петрович – головний. Ставлення ніяк не змінилося. Воно цілком таке, як і було. Він досконало нам розповідає, як потрібно грати. Розуміємо цю структуру гри, це дуже добре.

Мені навіть не треба нічого казати, я його настільки розумію. Достатньо, щоб Петрович просто подивився на мене. Розумію, що він хоче сказати.

– Розумієте один одного з пів погляду?

– Так. Все розумію, навіть погане. На полі можемо нічого не казати, розуміємо один одного. Так і я його розумію, ми грали разом багато років, – поділився Коноплянка у коментарі ВЗБІРНА.

Нагадаємо, Ротань та Коноплянка разом виступали за Дніпро з 2008 по 2015 роки. Зараз 41-річний фахівець є виконувачем обов'язків головного тренера збірної України. Очікується, що влітку команду очолить Сергій Ребров. Окрім національної збірної Ротань очолює Олександрію та Україну U-21.