Раніше стало відомо, що Баварія звільнила Нагельсманна з посади наставника команди та призначила на його місце Томаса Тухеля. Причини такого рішення керівництво мюнхенців не поспішало розголошувати.

Журналіст Sky Sport Флоріан Плеттенберг припустив у своєму Twitter, що боси "пивоварів" передусім були незадоволені положенням команди у Бундеслізі. По-друге, вони не бачили прогресу талановитих гравців та новачків. Терпець керівництва клубу увірвався, коли екс-тренер поїхав у відпустку попри те, що команда продовжувала тренування.

Генеральний директор Баварії Олівер Кан озвучив дещо іншу версію на офіційному сайті мюнхенців: "Коли Юліан Нагельсманн очолив Баварію влітку 2021 року, ми були впевнені, що працюватимемо разом дуже довгий термін. Це було нашою метою.

Юліан поділяє наше прагнення грати в успішний і привабливий футбол. Але зараз ми прийшли до усвідомлення того, що якість нашої команди, попри чемпіонство в минулому сезоні, проявлялася все рідше. Після чемпіонату світу в Катарі ми грали все менш успішно і привабливо. Сильні коливання в грі ставили під сумнів наші цілі не тільки в цьому сезоні, а й загалом. З цієї причини ми реагуємо зараз".

Додамо, перед міжнародною паузою Баварія втратила лідерство у Бундеслізі, відставши від лідера Борусії Дортмунд на 1 пункт. Юліан Нагельсманн продовжуватиме отримувати зарплатню від мюнхенців, поки не знайде новий клуб.