"Ле Бльо" шокували "ораньє" вже на стартових 8 хвилинах поєдинку. Грізманн сам створив собі момент – відібрав м'яч біля штрафного суперника, розігнав атаку з партнерами та забив з передачі Мбаппе. Вже незабаром Упамекано подвоїв після розіграшу стандарту Антуаном.

На 21-й хвилині Мбаппе фактично не залишив шансів Нідерландам на перемогу. Чуамені протягнув м'яч з центра на третину поля суперника та віддав на Коло Муані, який геніально пропустив передачу на хід новому капітану – 3:0.

По перерві машина Дешама знизила оберти, працювала по рахунку та майже нічого не дозволяла "ораньє". Під завісу гри Мбаппе повернув видовищність у матч. Кіліан отримав м'яч поблизу лінії штрафного, розхитав суперників та вистрілив у дальній кут – без шансів для кіпера.

Нідерланди могли забити бодай гол престижу у компенсований час. Упамекано привіз пенальті, до м'яча підійшов Депай. Пробити Меньяна йому не вдалося – 0:4.

Команда Кумана зазнала найбільшого фіаско з 31 серпня 2017 року, тоді їхнім кривдником також були "Ле Бльо". Мбаппе і Ко здобули три очки та очолили групу В.