"Гра з Брентфордом – підготовча. Вважаю, що це дуже хороший матч перед грою, яка відбудеться у неділю. Тренувань у нас, на жаль, дуже мало. Тому важливі такі матчі, у яких ми можемо відчути впевненість. Вважаю, що хлопці провели хороший матч, професійно поставились. У неділю гра буде на 300 відсотків складнішою в плані стадіону, мотивації, самовіддачі, гри один в один. Англія цим славиться.

Чому Буяльський відіграв весь матч? На жаль, у нас трохи прихворів Сергій Сидорчук, і ми були вимушені вносити корективи. Ми зробили такі перестановки. Віталій перед цим пропустив матч Динамо, тому він був свіжішим. Вирішили, що той, хто свіжіший, відіграє два тайми.

Зінченко? Дійсно, на Олександра зараз дуже велике навантаження. Він нещодавно зіграв 120 хвилин у Лізі Європи, потім ще провів матч. Він виснажений, тому йому треба добре відновитись", – сказав Ротань в інтерв'ю УАФ.

Нагадаємо, збірна України стартує у відборі на Євро-2024 26-го березня поєдинком з Англією. Стартовий свисток пролунає о 19:00 за Києвом.