Товариський матч

Україна U21 – Данія U21 – 3:2

Голи: Брагару, 22, Очеретько, 67, Сікан, 90+4 – Квістгорден, 47, К’єргор, 85 (пен.)

Нереалізований пенальті: Фагір (Данія U21), 40

Україна U21: Фесюн – Драмбаєв (Лях, 85), Боль, Дідик, Роман – Рубчинський (Хлань, 85), Желізко, Очеретько – Брагару (Кащук, 70), Кухаревич (Сікан, 70), Назаренко (В’юнник, 71)

Поки Руслан Ротань очолює головну команду "синьо-жовтих", нашу молодіжку тренують Василь Кардаш та Олександр Мелащенко. Цієї весни збірна України U21 запланувала кілька спарингів з однолітками з Данії та Італії, а вже влітку команда виступить у фінальному турнірі Євро-2023. Суперниками збірної України у групі B стануть Румунія, Іспанія та Хорватія.

Фесюн кілька разів ефектно врятував "синьо-жовтих" на старті матчу від пострілів Квістгордена та Фагіра. Втім наша команда спромоглася відкрити рахунок – Драмбаєв п'ятою асистував Брагару, який забив у дальню дев'ятку.

Данці отримали нагоду зрівняти з пенальті перед свистком на перерву. Драмбаєв втратив м'яч перед власним штрафним, Дідик був змушений фолити проти Квістгордена. До м'яча підійшов Фагір та пробив у поперечку.

По перерві "Червона гвардія" досягла свого. Захисники "синьо-жовтих" подарували Квістгордену м'яч у воротарському, той не пробачив. Очеретько знову повернув мінімальну перевагу нашій команді дальнім пострілом.

Під завісу матчу на полі розгорілася драма. Данці отримали право пробити 11-метровий – К’єргор реалізував пенальті. Але В'юнник та Сікан спромоглися на фінальний штурм воріт суперника. Кіпер потягнув удар Богдана, але Данило вчасно опинився на добиванні – 3:2

Додамо, 27-го березня збірна України U21 зіграє проти Італії.