Перемігши Італію 2:1, збірна Англії стала лідером групи С у кваліфікації відбору до Євро-2024. У неділю, 26 березня, команду очікує поєдинок з українцями на Вемблі. Тренер "Трьох левів" вважає, що гра буде непростою.

"Буде нелегко – Україна не грала жодних офіційних матчів. На нас очікує переліт, відновлення – деякі хлопці отримали забої. У неділю нам буде потрібна найбільша підтримка на Вемблі, що забезпечить нам піднесення. І якщо ми зможемо зіграти так, як робили це в першому таймі проти італійців, фанатам це сподобається. Але ми гратимемо проти дуже сильної команди", – цитує тренера UEFA.

Також Гарет Саутгейт згадав про рекорд свого підопічного Харрі Кейна.

"Сьогодні він виступив надзвичайно. Він дійсно домінував над центральними захисниками, дуже добре грав у комбінації з партнерами. Побити рекорд, як зробив це він, з урахуванням нещодавньої історії, – це відзнака сили його характеру, його менталітету. Не можу натішитися за нього та його родину – вони чудові. Він блискучий професіонал. Те, як швидко він побив рекорд – на нього ще чекає тривала кар'єра, – надзвичайне досягнення".