"Стати найкращим бомбардиром збірної – це все. Я був дуже радий одягнути футболку національної команди, розпочати кампанію на Євро-2024. Звичайно, це мав бути пенальті, і як тільки м'яч потрапив у ворота, було стільки емоцій. Чарівний момент.

Просто чудовий вечір, ми так давно не вигравали в Італії. Забивати та вигравати – це особливо. Чемпіонат світу був важким для нас, але цього тижня ми говорили про повернення. Ми одна з найкращих команд Європи. Ця перемога показує, що ми готові до виклику.

Дякую Руні, який віддав мені належне. Я був на полі, коли він встановив рекорд за голами за збірну Англії. Знаю, що це означало для нього, і я так пишався ним. Пам’ятаю, коли віддав йому бутси за те, що він встановив рекорд, він сказав, що одного дня поверне їх мені. Особлива людина.

Не люблю загадувати наперед, але мені 29, і я почуваюся сильним, у чудовій формі – у найкращій за свою кар'єру. Сподіваюся, у мене попереду ще багато років на полі", – цитує Кейна Sky Sports.

Нагадаємо, Харрі Кейн, забивши 54-й гол за національну команду, став найкращим бомбардиром в історії Англії. Вже 26 березня він може покращити цей показник у матчі зі збірної України на Вемблі.