"Матч проти збірної України став найграндіознішою подією в історії другої команди Брентфорда. Це був найсильніший суперник, з яким ми коли-небудь стикалися. Це був винятковий матч для нашої молоді, яку посилили два гравці першої команди – Понтус Янссон і Джош Дасільва.

У першому таймі ми прагнули володіти м'ячем і пропустили після подачі з кутового, що нас особливо розчарувало. У другому таймі ми були дуже компактні, але в останні 20 хвилин зустрічі українці продемонстрували клас і кілька разів "зламали" нас. Бен Уінтерботтом зробив кілька приголомшливих порятунків, але у нас теж були моменти – гра вийшла відкритою.

Протистояти таким гравцям, як Мудрик – для 17-річних хлопців це неймовірний досвід. Мудрик чудово проявив себе як з м'ячем, так і без м'яча. Ми особисто змогли в цьому переконатися.

Нам довелося докласти колосальних зусиль, щоб створити небезпеку біля чужих воріт. Це був один із найскладніших матчів, у яких брала участь наша команда. Я пишаюся своїми хлопцями, всі в клубі повинні пишатися ними за те, як вони впоралися з грою. Ми бажаємо Україні всього найкращого в наступних матчах.

Україна – країна, яка стільки всього пережила за останній час... Нам було приємно бачити їх на Джерсі-роуд під час тренувань. Те, що українська сторона попросила Брентфорд Б зіграти проти них, говорить про те, де ми перебуваємо і де перебуває наш клуб загалом. Ми дійсно бажаємо їй всього найкращого, це був чудовий момент", – цитує Макфарлейна офіційний сайт Брентфорда.

Нагадаємо, Україна обіграла Брентфорд 2 з рахунком 2:0. Забиті м'ячі на рахунку Сватка та Судакова.