"Насправді такої інформації не чув, у ЗМІ не читав, що був інтерес з боку українських грандів. Ми знаємо, що грузинські гравці – часті гості в українській першості. Зараз у Шахтар теж перейшов наш гравець (Гочолейшвілі – прим.). Український чемпіонат – одна з найсильніших першостей.

Нині вже ситуація змінюється. Після Кварацхелії багато європейських грандів і команд з топ-чемпіонатів стали інакше дивитися на грузинський ринок, на гравців. Вже є зацікавленість з боку італійських клубів, тому цілком можливо, що наступного сезону побачимо деякі трансфери грузинських гравців, які можуть опинитися в Італії чи іншому топ-чемпіонаті", – заявив Дгебуадзе в інтерв'ю Футбол 24.

Нагадаємо, після повномасштабного вторгнення росії в Україну грузинський нападник покинув російський Рубін та перебрався у Динамо Батумі, звідки перейшов до Наполі за 11,5 мільйонів євро. У поточному сезоні Хвіча провів 30 матчів за "адзуррі", відзначившись 14 голами та 16 асистами. Трансферна вартість Кварацхелії лише за оцінкою Transfermarkt вже зросла до 85 млн.