"Перше тренування було спрямоване на те, щоб хлопці, які багато грали останнім часом, відновилися. Крім того, у нас була досить довга дорога до Англії. Ті, хто був залучений менше, пограли у футбол і відпрацювали тактичні вправи.

Часу до матчу з Англією в нас мало, а Ротань повинен якнайкраще нас підготувати. Тому далі все буде більш насиченим, адже він має згуртувати колектив після довгої перерви і впровадити своє бачення футболу.

Він – достатньо активний тренер, молодий і енергійний, який багато років грав у футбол і от перейшов на тренерську роботу. Ротань уже має свій досвід, тому розуміє, що зараз він – керманич національної команди, і усвідомлює, яка на ньому відповідальність. Він живе футболом, живе грою з Англією, а ми всі готові йому допомогти. Прилетіли підтримати команду навіть деякі травмовані гравці. Робимо все, щоб здобути гарний результат", – цитують Степаненка на офіційному сайті УАФ.

Нагадаємо, "синьо-жовті" стартують у відборі на Євро-2024 матчем проти Англії 26 березня. А у четвер, 23 березня збірна України проведе спаринг з Брентфордом.