"Виклик справді був неочікуваним. Я вже повертався з останнього матчу додому, а головний тренер Руслан Петрович Ротань зателефонував і сказав, що я їду в збірну. Було приємно. Це була моя мрія. Вона здійснилася. Будемо далі працювати, життя покаже.

Англія – це взагалі одна з найкращих збірних. Очікування неймовірні. Як складеться матч дізнаємося тоді, коли він закінчиться. Чекаємо на позитивний результат. Зіграти на такому красивому стадіоні – велика мрія.

Ротань запитав, чи готовий грати на Вемблі. Трішки посміялися, та й все. Підтримав мене, сказав, що чекає. Я трошки здивований, переповнюють емоції позитивні. Це перший виклик, тому був дуже радий", – поділився захисник у коментарі прес-службі УАФ.

Нагадаємо, Денис Мірошніченко замінив травмованого Юхима Коноплю в основному списку збірників, які відправились до Лондона на підготовку до відбіркового матчу чемпіонату Європи 2024 року проти Англії. Гра відбудеться 26 березня о 19:00. Для 28-річного оборонця Олександрії цей виклик у головну команду України став дебютним. Раніше він виступав за збірні U-19, U-20 та U-21.