Напередодні українці вирушили до Лондона, щоб підготуватись до відбіркового матчу на чемпіонату Європи 2024 року проти Англії. Гра відбудеться 26 березня о 19:00. До головної команди несподівано був викликаний екс-гравець Шахтаря та Дніпра Євген Коноплянка, який зараз захищає кольори польської Краковії. Євген завжди славився своїм почуттям гумору, тому ще в аеропорту почав тролити своїх партнерів по команді.

"Ну чуєте, ну йо-ма-йо. На трьох 24 роки. Ну, малюки... Навчились хоча б м'яч копати? Стежу за вами, бачу-бачу, що навчилися сімку ковтати", – пожартував 33-річний Коноплянка, обіймаючи молодих партнерів з Шахтаря. Схоже, гуморист вирішив згадати їм єврокубкову поразку Фейєнорду (1:7).

Зустрівшись зі своїм екс-партнером по Дніпру і водночас виконувачем обов'язків головного тренера збірної України Русланом Ротанем, Коно знову потролив молоде покоління: "Малюків контролюємо, тут все нормально. Поспали, добре відновилися".

До слова, у поточному сезоні Коноплянка зіграв за Краковію 19 поєдинків. У його активі три забиті голи та дві результативні передачі.