Чемпіонат Франції. Тур 28

Реймс – Марсель – 1:2

Голи: Балогун, 13 – Санчес, 16, 29

До зустрічі з Марселем Реймс не програвав 19 поспіль матчів у чемпіонаті Франції – з вересня 2022 року. Те, що вони не мають наміру переривати свою фантастичну серію, господарі продемонстрували вже на старті матчу. Мунетсі ефектним фінтом проскочив Верету і віддав бездоганну передачу на Фоларіна Балогуна – форвард молодіжної збірної Англії не схибив.

Невдовзі після цього Руслан Маліновський отримав жовту картку, відчайдушно намагаючись виправити власну помилку у центрі поля. Українець загалом провів відверто не найкращий матч – жодного удару чи пасу під удар партнерам та лише одне вигране єдиноборство з восьми. Ігор Тудор замінив Руслана на 64-й хвилині. На ту мить Марсель уже був попереду. Ще у першому таймі Алексіс Санчес встиг оформити дубль. Спочатку чилієць ефектно пробив зі штрафного, а згодом реалізував вихід сам на сам, отримавши передачу від свого голкіпера Пау Лопеса.

Після перерви, куди гостріше виглядав Реймс, зокрема, автор асисту Мунетсі поцілив у стійку, пробиваючи без опору буквально з кількох метрів. Марселю вдалося організувати кілька перспективних контратак, але забити не вдалося. Вже у компенсований час Балогун міг оформити дубль, але теж струснув стійку.

Олімпік перервав неймовірну серію суперників та повернувся на другу сходинку. ПСЖ попереду на 7 очок. Реймс – 9-й.