Юхим Конопля вийшов на заміну в матчі 18 туру УПЛ між Шахтарем та Рухом (2:0). Водночас раніше була інформація, що захисника виключили із заявки збірної України на гру проти Англії через ушкодження. Юхим вирішив розвіяти всі чутки та дав офіційний коментар щодо ситуації.

"Маю ушкодження, яке потребує лікування. Поспілкувався з тренерами клубу і збірної. Ми вирішили, що я залишуся в клубі, аби відновлюватися. Це давня проблема, яка турбує мене ще з минулого року.

Сьогодні був важливий матч, тому грав "на уколі". Сподіваюся, цієї перерви мені вистачить, аби відновитися. На жаль, не зможу допомогти збірній, але бажаю команді успіху та щиро вболіватиму за неї", – цитує Коноплю офіційний сайт Шахтаря.

Тимчасовий головний тренер "синьо-жовтих" Руслан Ротань також не зможе розраховувати на Олександра Зубкова, який отримав ушкодження в матчі з Фейєнордом. Натомість до збірної України викликали дебютанта Дениса Мірошніченка з Олександрії, яку, нагадаємо, теж тренує Ротань.

26 березня на Вемблі "синьо-жовті" зіграють проти команди Англії у першому поєдинку відбору на Євро-2024, стартовий свисток пролунає о 19:00 за Києвом.