"Ми спробуємо більше домінувати, ніж у кубковому матчі з Реалом. Вважаю, що це буде дуже напружений матч. Класіко непередбачувані. Не має значення, хто у якій формі був до цього матчу. Перемога буде ударом по таблиці. Не остаточним, але це буде гарний удар. Попереду ще достатньо очок та інших важливих матчів.

Це моє перше тренерське Класіко на Камп Ноу, я дуже вмотивований. Я великий фанат Барселони. Класіко мотивують мене додатково. Крім того, наша ситуація дуже хороша, у нас є перевага в очках, домашній стадіон. Я неабияк схвильований та мотивований.

Що думаю про наші регулярні перемоги 1:0? Звичайно, я віддаю перевагу 4:0 або 5:4. Тяжко забивати голи, коли суперники добре захищаються. Хто не грав у футбол, не може зрозуміти усіх тонкощів, коли перед тобою щільна оборона. Перемога 1:0 – це фантастичний результат, чудовий. У чому проблема?", – цитує керманича "блаугранас" Marca.

Нагадаємо, головний матч туру іспанської Ла Ліги Барселона – Реал відбудеться вже сьогодні, 19 березня, початок – о 22:00. Перемога у Класіко дозволить команді Хаві відірватись від "вершкових" у турнірній таблиці на комфортних 12 очок. Наразі Барселона йде на першому місці (65 очок), Реал – другий (56 очок).