Ліга Жюпіле. 30-й тур

Кортрейк – Брюгге – 1:0

Голи: Кадрі, 31

Цей поєдинок став першим для нового тренера Брюгге Ріка де Міля. Бельгійський наставник вирішив залишити Романа Яремчука на лаві для запасних. Натомість український легіонер Кортрейка Олексій Сич продовжує відновлюватися після травми і до заявки на гру узагалі не потрапив.

Відкрити рахунок, попри статус аутсайдерів, вдалося саме господарям. Алжирець Кадрі накрутив кількох опонентів та влучним ударом розписався в воротах Сімона Міньйоле. Брюгге відповів чудовою нагодою, яку змарнував Ванакен на останніх хвилинах тайму.

Роман Яремчук з'явився на полі на 64 хвилині, проте відзначитись результативними діями не зміг. Хоча мав непоганий момент, коли після флангового прострілу відправив м'яч повз ліву стійку воріт. Українець не забиває з жовтня 2022 року. Брюгге створив ще кілька хороших моментів і на 90+2 хвилині навіть зрівняв рахунок. Однак, гол було скасовано через гру рукою від Оньєдіки.

В підсумку, Брюгге (49 очок) програє удруге за три останніх матчі чемпіонату та має всі шанси опуститись вже на 5 сходинку турнірної таблиці, пропустивши вперед Гент (48 очок), в якого є матч в запасі. Натомість Кортрейк цією перемогою віддалився від зони вильоту на 6 балів (14 місце, 30 залікових очок).